Waarom zou je er doorsnee uitzien
als je er ook
fantastisch uit kunt zien?

Wil jij je natuurlijke schoonheid laten zien en je mooi en zelfverzekerd voelen?
Ontdek in 1 middag  hoe je jouw uitstraling kunt versterken door kleur en kleding te gebruiken die jou laten stralen. 

Het lijkt onbelangrijk om je bezig te houden met uiterlijke zaken als kleur, kleding en make-up, want het draait toch om de inhoud? Natuurlijk zijn je kwaliteiten en talenten belangrijk, maar helaas kan niet iedereen direct zien wat je in huis hebt. Want of je het wilt of niet, mensen vormen zich in minder dan 5 seconden een beeld van je op basis van je uiterlijk.

Je uiterlijke verschijning heeft een niet te onderschatten effect op anderen.

Wil jij meer zichtbaar (zakelijk) succes? In deze workshop krijg je persoonlijke tips en adviezen om dat te kunnen realiseren.
Veel vrouwen zijn te bescheiden en bang om op te vallen. Maar om gezien te worden en meer succesvol te zijn is het absoluut noodzakelijk om je te onderscheiden en meer zichtbaar te worden.

Wil je ontdekken welke kleur en kleding het beste past bij jouw persoonlijkheid en lichaamsvorm?
Wanneer de kleuren die je draagt en de kleding die je kiest jouw persoonlijkheid en figuur benadrukken, zijn innerlijk en uiterlijk in balans en laat je zien wie je bent. Dat geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen en dat maakt dat je zelfverzekerd overkomt.

Jij bent de moeite waard om gezien te worden!

Wat je nodig hebt zijn tips waar je wat aan hebt. Er goed uitzien heeft niet te maken met kledingmaat, leeftijd of gewicht. Investeer een dagje in jezelf en versterk je uitstraling door eenvoudig toe te passen adviezen. Met kleine veranderingen kun je al direct het verschil zien.

Lijkt je dat wat?

Ik ben Petra van Noord, kleur- en kledingadviseur en weet als geen andere hoe fijn het is om kleding te dragen die perfect bij je past qua kleur, pasvorm en stijl.
Je voelt je daarin zoveel mooier en zelfverzekerder.
Alle kledingadvies verdient zichzelf ruimschoots terug omdat je ontdekt wat er echt bij je past en daardoor je kleding optimaal benut, minder nodig hebt en doelgerichter kunt shoppen zonder miskopen te doen.
Ik help je graag om te ontdekken hoe je jouw pluspunten kunt accentueren en je minpunten kunt verdoezelen zodat jij je goed voelt en er elke dag goed uit kunt zien.

Laat zien wat je in huis hebt, je bent je eigen visitekaartje!

Misschien denk je dat je geen kijk hebt op kleur en kleding en veel geld moet investeren om er fantastisch uit te kunnen zien? Dat hoeft niet!

Ook jij kunt door de inzichten en het toepassen van de tips absoluut een verrassend resultaat bereiken! Jij kunt je uitstraling gegarandeerd versterken, zonder dat je een compleet nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen, als je weet wat je moet doen.

In de workshop: ‘De mooiste versie van jezelf’ van Vrouwen op hun best in Gorinchem op 9 maart 2019 (van 13.00-17.00) leer je hoe ook jij gemakkelijk je unieke persoonlijkheid kunt onderstrepen door kleur en kleding te gebruiken die je uitstraling versterken.

Je leert:

  • Wat kleur met je doet en welke kleuren jou doen stralen
  • Welk figuurtype je hebt en hoe je dit positief kunt benadrukken door te letten op lijnen, stoffen en modellen
  • Hoe het uitzoeken van passende kleding leuker en eenvoudiger wordt
  • Héél veel eenvoudige tips die jou direct meer zichtbaar maken

Na afloop worden er digitale profielfoto’s gemaakt die je direct (online) kunt gebruiken.

Deze afwisselende workshop maakt stap voor stap duidelijk hoe je kunt laten zien wie je bent en hoe je jezelf absoluut zelfverzekerder kunt voelen door kleding te dragen die perfect bij je past.

Maak de mooiste versie van jezelf zichtbaar.
Meld je snel aan voor deze workshop
vol waardevolle tips!

(het aantal plaatsen is beperkt)

Klik hier om je aan te melden

 

Tijdelijke actie: nu direct € 10,- vroegboekkorting als je je uiterlijk twee weken voor aanvang van een workshop aanmeldt (je betaalt dan maar € 37,-!)

Twijfel je nog? Dit is wat anderen zeggen over deze workshop: 

Beste Petra,
De workshop heb ik als zeer verrijkend ervaren.
In je workshop laat je zien dat elke vrouw mooi kan zijn en zich mooi kan voelen wat hun maat, lengte of gewicht ook is.
Je hebt een positieve, rustige en betrokken uitstraling waardoor je de groep vrouwen zich op hun gemak laat voelen! Dit is erg belangrijk aangezien
onderwerpen als kleding, maat, lengte en vooral gewicht gevoelige onderwerpen kunnen zijn.
Ik vond je workshop zeer verrijkend. Het geleerde zal ik dan ook in de praktijk toepassen!!
Jouw workshop is zeker aan te raden aan andere vrouwen!!
Bedankt voor de Eye openers!

Lorienne
Lorienne

Deze workshop was een ontspanningsmoment voor mij. Bezig zijn met vrouwen en vrouwen dingen, brengt veel humor onder elkaar.
De persoonlijke aandacht van Petra is prettig. Ik heb geleerd welke stoffen bij mij het beste staan en waarom. Alle tips en trucs zijn direct te gebruiken!

Ike
Ike Management Assistent WSG

De workshop was voor mij verrassend. Eigenlijk heb ik niet zoveel met uiterlijkheden en vind ik de kleuren van mijn kleding, assesoires en make-up niet zo belangrijk. De workshop leerde mij dat ik door kleine veranderingen toch mijn persoonlijkheid sterker kon neerzetten. Dat was misschien wel het meest verrassende voor mij; dat ik geheel mezelf kon blijven en toch een aantal nieuwe inzichten kreeg. Daarnaast was de workshop erg gezellig en heb ik de gemaakt foto’s meteen kunnen inzetten op mijn website.

Jacqueline
Jacqueline 't Huis vanLonkhuijzen

Ik heb heel veel tips gekregen waar ik wat aan heb en heb zelf direct het verschil kunnen zien van welke kleuren mijn gezicht meer laten spreken en wat make-up voor me kan doen. Een echt leuke en afwisselende workshop, een aanrader voor iedereen!

Sandra
Sandra Staffunctionaris directiezaken bij MeanderOmnium

Ik heb een hele leuke dag gehad met een groepje fantastische vrouwen. Ik heb geleerd wat de beste kledingstijl is met mijn figuur en welke kleuren mij er het beste laten uitzien. Verrassend hoe anders je gezicht eruit ziet als je de goede kleuren kiest! Ook de tips voor make-up en het dragen van je kleding waren simpel, maar heel effectief. Ondanks dat je met een groep bent krijgt iedereen persoonlijk aandacht. De sfeer was heel ongedwongen en het was leuk elkaar feedback te geven op alle positieve veranderingen. Lekker een dagje voor jezelf, een echte aanrader!

Sandra
Sandra

Ik geniet nog na van een inspirerende dag. Heb het fijn gevonden om zo met en over mijzelf bezig te zijn. Er zijn bruikbare ideeën uitgekomen die ik meteen heb toegepast n.l een jurk gebruikt als top en daar een rok bij aangetrokken. Mijn taille gaat wat meer aandacht krijgen bij het kopen van nieuwe kleding. Met de foto's ben ik erg blij. Wat een klein beetje make-up al een verschil kan maken. Kortom ik heb er van genoten!

Joke
Joke

Deze workshop heeft me in een aantal stappen laten zien wat mijn eigenheid is. Ik heb gezien wat kleur met me doet en hoe zichtbaarder je daarvan kan worden. Het was waardevol om te ontdekken wat de bijzonderheden van mijn figuur zijn en hoe ik dat positief kan benadrukken door te letten op lijnen, stoffen en modellen. Van te voren gebruikte ik weinig make-up, maar nu ik gezien heb wat een vleugje make-up voor je uitstraling kan doen ga ik het zeker vaker doen!  De foto's die "voor en na" zijn gemaakt zijn mooi en leuk om op terug te kijken.

Wilma
Wilma Haptotherapie Wilma Driehuis

Het was een heerlijke dag! Ik heb ervaren wat er wel en niet bij me past en hoe ik mezelf daarin kan zijn. Doordat het een kleine groep was voelde ik me op mijn gemak en was het fijn om feedback te ontvangen en te geven. Het doet goed om te horen dat je kleding bij je past.

Ineke
Ineke Sportspecialist SunnyCamp
Klik hier om je aan te melden