50 kledingtips om er elke dag op je best uit te zien

 

Jij bent uniek van binnen en van buiten! Ongeacht je leeftijd, je lichaam, je smaak en het saldo op je bankrekening kun je er fantastisch uitzien. Als je weloverwogen shopt en die kledingstukken als basis neemt waar jij je goed in voelt,  kun je de kledingkast van jouw dromen creëren.

Een kast die perfect bij je past: hoe stel je die samen?

 1. Heb je veel losse items? Door kleding te kopen die past bij je kleur- en figuurtype zijn er veel combinaties mogelijk vanuit je eigen kledingkast.
 2. Wanneer je je ongemakkelijk voelt, zie je er waarschijnlijk ook zo uit. Je zelfvertrouwen wordt beïnvloedt door de kleding die je draagt. Zorg dat je je zelfverzekerd voelt over je outfit, dan straal je dat ook uit. Je voelt je écht beter in iets moois.
 3. Neem af en toe eens een uurtje de tijd om met verschillende kledingstukken uit je kledingkast nieuwe combinaties te maken. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je hebt.
 4. Zorg ervoor dat je altijd een aantal goed basis kledingstukken hebt; kleding in jouw basiskleuren van een goede kwaliteit en een perfecte pasvorm. Met deze basics heb je volop combinatiemogelijkheden.
 5. Wat écht helpt, is een opgeruimde, geordende kledingkast. Een overzichtelijke kledingkast vormt de perfecte basis om er elke dag goed uit te zien. (download mijn e-book rechts bovenaan deze pagina)

Welke kleuren kies je?

 1. Heb jij een koele of warme ondertoon in je huid?
  Houd een vel wit papier bij je gezicht. Lijken je wangen roze of blauwachtig? Dan heeft je huid een koele ondertoon. Lijken je wangen eerder geel of oranje? Dan is de ondertoon warm. Draag kleuren die passen bij de ondertoon van je huid.
 2. De kleuren waarvan je het meeste houdt, zijn niet altijd de kleuren die jou het meest flatteren, maar schrijf ze niet meteen af. Er zijn altijd manieren te vinden om ze te verwerken in een outfit waardoor je er toch fantastisch uitziet. Bijvoorbeeld:
  1. Draag ze verder van je gezicht af
  2. Al draag je alleen maar een sjaal of schoenen in de ‘goede’ kleur dan draagt dit al bij aan een frisse uitstraling.
 3. Is je lievelingskleur te fel voor jouw huidtype, maar past deze wel bij andere tinten? Pas hem klein toe, bijvoorbeeld in een tas.
 4. Alle donkere kleuren verdoezelen, dus niet alleen zwart, maar ook donkerbruin, donkerblauw, donkergrijs enz. Je kunt hiervan gebruik maken door donkere kleuren te dragen op lichaamsdelen die je minder mooi vindt.
 5. Meer tips ontvangen?
klik hier om alle 50 tips te downloaden

De basis: goed ondergoed

 1. Draag mooi ondergoed: ondergoed is de eerste stap in de richting naar een goede outfit. Denk dus niet dat de keuze van lingerie niet belangrijk is omdat je het toch niet ziet. Verkeerd gekozen lingerie zie je vaak wel en dat is nu juist niet de bedoeling.

Bottum up

 1. Als je een broek draagt met een hoge taille(tot bij je navel) dan lijken je benen langer.

Gloednieuw online programma waarmee je elke dag en voor elk gelegenheid iets hebt om aan te trekken: 'Met 13 kledingstukken, 31 dagen anders gekleed'.

Top down

 1. Wikkeltops verbergen een buikje en accentueren juist je prachtige decolleté
 2. Mouwen die aan de onderkant wat wijder uitlopen creëren meer balans bij grotere borsten of stevige bovenarmen.
 3. Een kort strak jasje dat boven de heupen valt accentueert je middel. Staat mooi als je een duidelijke taille hebt.
 4. Meer tips ontvangen?
klik hier om alle 50 tips te downloaden

Een kast vol kleding die je echt draagt

privacy Door je in te schrijven ga je akkoord dat we je regelmatig waardevolle emails toesturen. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden voor de mailings

http://jouwkledingstijl.nl/altijd-iets-om-aan-te-trekken-2/

NIEUW:

Met 13 kledingstukken,

31 dagen anders gekleed